zelfliefde boek
Zelfliefde

Zoek je het beste zelfliefde boek? Bekijk de beste boeken over zelfliefde

Hey lieve mooie jij! Ben je op zoek naar het beste zelfliefde boek? Dan heb je geluk, want op deze pagina vind je de mooiste, fijnste en beste boeken over zelfliefde. Staat jouw favoriete boek over zelfliefde er niet tussen? Laat het ons weten in de comments.

Waarom zoek je een zelfliefde boek?

Jij bent dus op zoek naar een boek over zelfliefde. Op internet kun je heel veel informatie vinden over zelfliefde. Je vind er talloze oefeningen voor zelfliefde en je kunt online zelfs cursussen voor meer zelfliefde volgen. Maar waarom zoek jij toch een zelfliefde boek? Misschien wil je er dagelijks even in kunnen kijken en wil je opdrachten doen.

Een zelfliefde boek is misschien wel het beste cadeautje aan jezelf. Je profiteert namelijk de rest van jouw leven van alles wat je hieruit leert.

Er bestaan verschillende boeken over zelfliefde. Kijk goed welke bij jou past.

zelfliefde boek de kracht van zelfliefde

Zelfliefde boek #1: De kracht van zelfliefde – Shanti Schiks

Eén van de bekendste boeken over zelfliefde is misschien wel De Kracht van Zelfliefde van Shanti Schiks.

De Amsterdamse Shanti Schiks schreef het boek ‘de kracht van zelfliefde’. In dit boek over zelfliefde beschrijft zij dat iedereen zelfliefde verdient. Na het verliezen van haar zoontje, schoonmoeder en ex tijdens een tragische gebeurtenis, werd zij zich bewust van de kracht van zelfliefde.

In dit praktische boek neemt Shanti jou als lezer mee in de methode van de Selfin Way. Deze methode is vernoemd naar haar zoontje Elfin, en inspireert jou om jezelf lief te hebben, in iedere mogelijke situatie.

Het boek over zelfliefde bestaat uit informatie, ervaringen, heldere oefeningen en inspirerende quotes. Je kunt dit boek ook wel zien als een stappenplan of handboek voor iedereen die op zoek is naar zelfliefde.

De kracht van zelfliefde kopen

De kracht van zelfliefde als e-book kopen


zelfliefde boek leren houden van jezelf

Zelfliefde boek #2: Lichter leven, leren houden van jezelf – Stefanie-Carla Schafer

Van alle boeken over zelfliefde is Lichter leven een super fijn en praktisch boek.

Met dit boek, geschreven door Stefanie-Carla Schafer, leer je om eindelijk ‘ja’ te zeggen tegen jezelf, waardering te krijgen voor jezelf en je lichaam en ziel te versterken. De praktische tips, korte oefeningen en invulpagina’s helpen je je innerlijke kracht te vinden, oude wonden te helen en jezelf 100% te aanvaarden zoals je bent.

Als je van jezelf houdt zal je leven lichter worden, en wordt elke dag een plezier! Ook dit boek over zelfliefde is een écht cadeautje aan jezelf.

Lichter leven, leren houden van jezelf kopen


boeken over zelfliefde gezonde zelfliefde hans knibbe

Boek over zelfliefde #3: Gezonde zelfliefde – Hans Knibbe

Als je het hebt over boeken over zelfliefde, en je wilt de liefde aanboren die al in je zit, wil je misschien Gezonde Zelfliefde wel in jouw kast hebben staan.

Iedereen heeft liefde in zich, zegt de auteur van het boek ‘Gezonde zelfliefde’, Hans Knibbe. Maar onze westerse leefstijl en emotionele tekorten uit onze jeugd maken dat we wegkijken van onszelf, en steeds vervulling willen zoeken in dingen die buiten ons liggen. Zo blijven we van onszelf verwijderd.

Met de methode die hij ontwikkelde, kun je de liefde weer vrijmaken. Het leert je te ontspannen en weer aanwezig te zijn bij lege plekken in jezelf. Op deze manier ontwikkel je compassie, voor jezelf en voor anderen.

‘Laat streven los, maar vertrouw en rust in jezelf’ is de boodschap van dit boek over zelfliefde. Zo kan de liefde en helderheid van je aard weer toegang krijgen. Dit boek over zelfliefde zit vol met inzichten en praktische methoden om weer dicht bij jezelf te komen.

Gezonde zelfliefde kopen

boeken over zelfliefde self love talk

Zelfliefde boek #4: Self Love Talk – Merel Teunis

Merel Teunis schreef Self Love Talk, hét handboek over hoe je met liefdevolle aandacht voor jezelf kunt leven. Dit boek over zelfliefde zal je inspireren om elke dag liefdevol voor jezelf te kiezen, zodat je gelukkiger en krachtiger in het leven zult staan.

Naast alle boeken over zelfliefde vind je in Self Love Talk persoonlijke ervaringen, no-nonsense lifestyletips en liefdevolle inzichten. Geniet ervan, en pas de inzichten direct toe in jouw eigen leven!

‘Self Love Talk’ is een must-have-gids voor een leven dat kracht en geluk uitstraalt. Licht en inspirerend.

Self Love Talk kopen

Self Love Talk e-book kopen

Wat zijn jouw favoriete boeken over zelfliefde?

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan de tips in dit artikel met boeken over zelfliefde. Wat is jouw favoriete boek over zelfliefde? Is er een boek dat jouw leven heeft veranderd? Deel het met mij in de comments.

zelfliefde boeken tips

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een product via de link koopt, steun je werkenaanjezelfvertrouwen.nl. Super bedankt daarvoor! Natuurlijk promoot ik alleen artikelen waar ik achter sta, en betaal jij niets extra’s. Ik ben een wannabe-minimalist en zal altijd aanbevelen om een product alleen te kopen wanneer het écht iets toevoegt aan je leven. Of zoals Marie Kondo zou vragen: ‘does it spark joy?’ 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *