zeoliet afvallen gewicht
Lichaam & Zelfzorg,  Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Snel en gezond afvallen met zeoliet? Let op!

Afvallen door zeoliet te slikken, is het echt zo simpel? Overgewicht is iets waar veel mensen mee worstelen. Daarom willen veel mensen afvallen. Overgewicht heeft niet alleen impact op je zelfvertrouwen, maar ook op je algehele gezondheid. Het is bijvoorbeeld al een tijdje bekend dat één van de grootste risicogroepen voor COVID-19, mensen met overgewicht zijn. Zeoliet kan je helpen bij het afvallen. Hier lees je hoe het werkt en waar je op moet letten.

Let op! Er bestaan heel veel verschillende soorten zeoliet, en het is belangrijk dat je de juiste vorm gebruikt. Dit is de vorm die ook in de medische wereld gebruikt wordt.

Let op: Ik ben geen arts, voedingsdeskundige of specialist. Dit artikel is geschreven op basis van bronnen. De informatie in dit artikel is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Neem bij vragen altijd contact op met een arts of andere gekwalificeerde zorgverlener.

zeoliet afvallen

Wat is zeoliet?

Zeoliet is een complex mineraal dat ontstaat in een proces met vulkanische lava en water. Het proces waarin zeoliet ontstaat kan duizenden of zelfs miljoenen jaren duren. Geschat wordt dat de eerste zeolietmineralen meer dan 300 miljoen jaar geleden werden gevormd.


De juiste vorm zeoliet kopen om af te vallen

Ga jij zeoliet proberen om af te vallen? Koop dan de juiste vorm! In de medische wereld wordt clinoptiloliet gebruikt. De meeste onderzoeken naar zeoliet, zijn gedaan naar clinoptiloliet.


Waar helpt zeoliet bij?

Zeoliet heeft unieke en uitstekende fysische en chemische eigenschappen. Deze maken zeoliet zeer bruikbaar voor een verscheidenheid van toepassingen, van ecologie, fabricage en industriële processen tot geneeskunde en cosmetica. Zeoliet zorgt voor ontgifting, heeft een antioxiderende werking, zorgt voor de afgifte van sporenelementen en heeft een positieve invloed op de microbiota-status in de darm. De waargenomen positieve invloed van zeoliet wordt nog niet volledig begrepen door de wetenschap (Bron: NCBI, Sandra Kraljević Pavelić).

Voorstanders van zeoliet zeggen dat dit mineraal ongecontroleerd bloeden stopt, kan helpen bij detox, de darmgezondheid ondersteunt, een antioxidante werking heeft, bloedlipiden kan verlagen, de hersenen en de lever beschermt en de huid reinigt en beschermt (Bron: SelfHacked).

zeoliet ervaringen afvallen

Afvallen met zeoliet

Er is in de wetenschap nog geen directe link gelegd tussen zeoliet en afvallen, maar toch hebben steeds meer mensen met overgewicht veel baat bij zeoliet.

Zeoliet kan vooral uitkomst bieden voor mensen waarbij het maar niet lukt om af te vallen. Doe jij ook al een tijd je best om gewicht te verliezen, maar lukt het je maar niet? Dan kan zeoliet mogelijk uitkomst bieden.

Detoxen met zeoliet om af te vallen

Zeoliet is één van de beste ontgiftingsmineralen dat er is. En ontgiften is essentieel als je wilt afvallen. Wanneer je lichaam gifvrij is, werkt de vertering en de vetverbranding in je lichaam namelijk een stuk efficiënter. Je stofwisseling zal beter werken, en zoals iedereen weet zorgt een trage of slechtwerkende stofwisseling voor gewichtstoename.

Dus met een volledig functionerend lichaam en gifvrije lichaamsorganen, zal uw lichaam in staat zijn om overtollige lichaamsvetten kwijt te raken.

afvallen met zeoliet ervaringen detox

Zeoliet: je hormonen in balans

Zoals je misschien wel weet heeft je hormoonhuishouding een enorme impact op je gewicht. Wanneer je hormonen uit balans zijn, kun je last krijgen van verschillende vervelende dingen zoals onbedwingbare trek (cravings). Zeoliet helpt je bij het in balans brengen van je hormonen, en hierdoor zul je minder onbedwingbare trek hebben.


De juiste vorm zeoliet kopen om af te vallen

Ga jij zeoliet proberen om af te vallen? Koop dan de juiste vorm! In de medische wereld wordt clinoptiloliet gebruikt.


Zeoliet kopen

Ga je zeoliet kopen? Let er dan op dat je een goede variant zeoliet koopt. Clinoptiloliet is het meest voorkomende type zeoliet voor medisch gebruik. De voordelen die benoemd worden in de verschillende onderzoeken in dit artikel, hebben betrekking op clinoptiloliet.

Wil jij meer zelfvertrouwen uitstralen, zelfs als je niet blij bent met je gewicht? Lees dan deze tips!

Wetenschappelijk onderzoek naar zeoliet

Er wordt veel onderzoek gedaan naar zeoliet en de resultaten zijn veelbelovend. Maar solide klinisch bewijs voor zeoliet als behandeling van de meeste aandoeningen ontbreekt nog. Voordat je zeolietsupplementen inneemt voor een specifieke aandoening, is het aan te raden om een arts te raadplegen. Zeoliet is (nog) geen vervanging voor medische behandelingen.

Onderaan dit artikel vind je links naar verschillende onderzoeken naar zeoliet.

zeoliet afvallen fit gezond ervaring

Zeoliet bijwerkingen. Is zeoliet veilig om te gebruiken, of het gebruik van zeoliet gevaarlijk?

Verschillende klinische onderzoeken lieten geen significante bijwerkingen zien bij het gebruik van zeoliet. Ook veiligheidsonderzoeken vonden geen gevaren als het gaat om zeolietconsumptie. Wel kan zeoliet longontsteking en longschade veroorzaken als je het inademt.

Het is wel belangrijk dat je de juiste soort zeoliet gebruikt, want niet alle vormen van zeoliet zijn geschikt voor menselijke consumptie. Eroniet bijvoorbeeld, kan kankerverwekkend zijn (Bron: PubMed).

In het begin kan zeoliet wat vermoeidheid veroorzaken, zeggen mensen die ervaring hebben met zeoliet. Maar naarmate je lichaam door het ergste ontgiftingsproces heen is, zal je energie juist toenemen.

Sceptici zeggen ze dat zeoliet de opname van medicijnen en voedingsstoffen kan blokkeren, en dat het verontreinigd kan zijn met zware metalen.

zeoliet afvallen

Ga jij afvallen met zeoliet?

Door zeoliet aan je dieet toe te voegen, kun je niet alleen afvallen maar ook de gifstoffen buiten de deur houden en/of afvoeren. Koop wel de juiste vorm zeoliet! Ga jij zeoliet proberen, of heb je al ervaring met het gebruik van zeoliet om af te vallen? Deel jouw ervaring met zeoliet in de comments!

Bronnen

PubMed

SelfHacked (hier vind je links naar verschillende onderzoeken)

Vitality Detox Drops

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *